POLIŞTII DIN AMERICA DE NORD la cea de a doua întâlnire

Suporterii Politehnicii de peste Ocean se reîntâlnesc în acest sfârşit de săptămână pentru cea de-a doua convenție alb-violetă dedicată clubului nostru care va avea loc între 17 şi 19 septembrie în „oraşele gemene”, Minneapolis şi Saint Paul, în statul Minnesota.

„Poli of America Supporters Group„ , entitatea lor juridică, reuneşte de această dată numai suporterii din Statele Unite, din păcate cei din Canada nu li se vor putea alătura din cauza granițelor închise pe motive de siguranță medicală impuse de autoritățile sanitare. Chiar şi aşa, la întrunirea din seara de vineri, atunci când are lor evenimentul principal dedicat Politehnicii, vor fi prezenți aproximativ 30 de persoane. Sâmbătă, pe 18, în ziua în care are loc festivalul anual al românilor din statul nord american, „Taste of Romania”, li se vor alătura încă 9 polişti.

Trupa „Vox Maris Band” din Chicago, formată din 5 români, îi va avea pe scenă şi pe Ramon Radosav, fost component al trupei „Cargo”, respectiv pe gazda locală Romell Alaman, un folk-ist apreciat de comunitatea locală.

În aceeaşi componență, însă fără Romell, trupa şi Ramon vor electriza atmosfera şi sâmbătă, la festival, unde vor face un spectacol de zile mari pentru românii din Minnesota cântând în numele clubului Politehnica.

Valentin Handro & Inforama

Alte știri

Leave a Comment