Spectacol pe patru roti in concursul VTM TRAIAN VUIA-lac SURDUC 2021

Comisia de Automobilism si Karting din cadrul A.C.R.Timis organizează sâmbătă o nouă competiței de viteză pe traseu montan în zona lacului Surduc. La  VTM Traian Vuia – lac Surduc vor fi multe momente inedite, inclusiv cu două capete de camion care vor circula pe traseu.

Sunt asteptați 30 de concurenți la întrecerea care va începe la ora 10. În program vor fi patru manșe: una de recunoaștere, una de antrenament cronometrat și două de concurs. O defilare cu masini de concurs va avea loc intre sat Surducu Mic- comuna Traian Vuia. Traseul are o lungime de 4,9 km, iar festivitatea de premiere va fi în comuna Traian Vuia. Pentru spectacol se va prezenta un show de drift, dar și un promo de eco-karting, cu mașinuțe electrice. Toți copii din comună vor avea ocazia să se urce în karturi.

Din Italia vor veni două capete de camion special pregătite pentru competiții, care vor parcurge traseul. De asemenea, concurenții și curioșii vor putea vizita Muzeul Traian Vuia gratuit. Sâmbătă, circulația va fi închisă între orele 8-18 pe traseul DJ 681A, pe drumul din Surduc Mic și Fârdea.

Valentin Handro & Inforama

Related posts

Leave a Comment