Liga 2: Politehnica Timișoara fără victorie cu Metaloglobus la București

Politehnica Timișoara a cedat, scor 1-4, în fief-ul celor de la FC Metaloglobus, după ce echipa noastră era în avantaj la pauză în partida din etapa a 6-a a Ligii 2.

Ursu a deschis tabela la prima fază importantă a meciului. După o fază creată de Bârnoi, cu șut respins în blocaj, atacantul timișorenilor a fost pe fază și a marcat. Peste două minute, Ursu a fost din nou periculos, la altă fază la care a contribuit Bârnoi. Metaloglobus a jucat slab toată prima repriză și nu a prea contat în atac. Pe acest fond de joc, Poli a mai avut două ocazii mari. Pamfile și Ursu au fost pericolele pentru portarul Gavrilaș. La pauză însă, totul s-a schimbat.

Nicolae Grigore a făcut nu mai puțin de patru schimbări, iar la Politehnica a fost înlocuit, accidentat, Bârnoi. În minutul 58, Alexandru Enache a marcat de lângă bară, după o centrare. Poli a mai avut două ocazii, prin Ignea, ambele salvate de Gavrilaș. În minutul 76, au început greșelile defensive la timișoreni, iar Andrei Florescu a marcat pentru 2-1. Ovidiu Herea a mărit diferența peste șapte minute, cu o defensivă tot mai debusolată, iar ultimul gol l-a înscris Claudiu Herea, dintr-un penalty venit după ce Păduraru l-a lovit pe Enache.

Metaloglobus: Gavrilaș – I. Sîrbu (Grosu 46′), D. Lung, Caramalău, Andr. Sava – Liv. Mihai (Pandele 46′), Al. Coman (Al. Lazăr 72′) – Plumbuitu (Andr. Florescu 46′), Cl. Herea, Potecea (Al. Enache 46′) – Ov. Herea (cpt.)

Poli Timișoara: Păduraru – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – Ignea, R. Lazăr – D. Andrei (Moțiu 80′), Bîrnoi (Zaluschi 46′), Oct. Ursu (Rob. Hațegan 88′) – D. Benzar (Gerbi 80′)

„A fost un joc controlat de către noi în prima parte, cu o posesie bună, am intrat la cabine în avantaj. Din păcate accidentarea lui Bîrnoi ne-a dat puţin peste cap, dar am controlat şi aşa primele 10-12 minute, după care ne-am prăbuşit. Am primit două goluri foarte repede, nu am fost atenţi, nu am fost concentraţi şi, de acolo, din punct de vedere psihic, am căzut pe final. Drept dovadă acest rezultat este ruşinos”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

Valentin Handri & Inforama

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Alte știri

Leave a Comment