SCM TIMIȘOARA își prezintă lotul în primul meci de baschet cu spectatori, după 557 de zile

8 martie 2020. Jocul SCM Timișoara – CSU Sibiu, din Liga Națională de baschet masculin – Top 6, era ultimul meci cu spectatori, la Timișoara, înaintea pandemiei de coronavirus. Acum, la mai mult de un an și jumătate de la acea confruntare, în sala Olimpia se vor derula meciuri de baschet cu porțile deschise, mai exact la turneul dotat cu Cupa Timișoara NetBet.

SCM Timișoara, OBS Euro Tour (selecționată de jucători americani) și CSM Târgu Jiu vor evolua la competiția programată în perioada 16-18 septembrie, la sala Constantin Jude.

Programul meciurilor de la Cupa Timișoara NetBet este următorul:

– Joi, 16 septembrie

SCM Timișoara – OBS Euro Tour USA Team – ora 19:00

– Vineri, 17 septembrie

OBS Euro Tour – CSM Târgu Jiu – ora 19:00

– Sâmbătă, 18 septembrie

SCM Timișoara – CSM Târgu Jiu – ora 16:00
„Este prima oară când tradiționalul turneu Cupa Timișoara este susținut de un partener, iar acesta este NetBet, companie cu care avem o colaborare solidă. Ne bucurăm foarte mult că ne vom reîntâlni cu suporterii noștri, pe care îi invităm în număr cât mai mare la sală, mai ales că joi (n. r. – 16 septembrie), înaintea primului meci al turneului, vom prezenta lotul pentru sezonul 2021/2022. Am jucat patru partide tari de verificare, dar acum ne prezentăm în fața suporterilor viola, care se vor putea bucura din nou de atmosfera unor meciuri de baschet pe viu”, a declarat Sergiu Pașca, manager al secției de baschet SCM Timișoara.

Valentin Handro & Inforama

About Post Author

Lasă un răspuns