SuperLiga: Partida U Cluj – CSA Steaua va avea loc pe Arena Centrală din Complexul Ghencea

Meciul din ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga de rugby, dintre Universitatea Cluj și CSA Steaua București va avea loc pe Arena Centrală din Complexul Ghencea, ocazie cu care va fi inaugurat noul stadion și pentru rugby. Colegiul Director al Federației Române de Rugby a aprobat solicitarea cluburilor de a disputa în avans această partidă, precum și locația pentru că meciul ar fi trebuit să aibă loc la Cluj, pe terenul din Parcul Iuliu Hațieganu.

Astfel, partida va avea loc la București, pe Arena Centrală din Complexul Ghencea, vineri, 24 septembrie, ora 12:00 și va fi transmisă în direct pe TVR Cluj. În acest moment, CSA Steaua este liderul la zi al clasamentului SuperLigii, în timp ce Clujul se află pe locul 5. Primele două clasate la finalul sezonului regulat se califică direct în semifinale, iar ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un baraj de calificare în semifinale, locul 3 cu locul 6 și locul 4 cu locul 5, partidele disputându-se pe terenul echipei mai bine clasate.

În etapa a X-a vor mai avea loc, pe 26 septembrie, partidele: SCM Timișoara – CS Dinamo (ora 12:00, TVR 1) și CSM Știința Baia Mare – ACS Tomitanii Constanța.

Valentin Handro & Inforama

Related posts

Leave a Comment