Farul – Academica. Nici un gol primit acasă

Farul Constanța – Academica Clinceni, luni – 13 septembrie, ora 18.00

Trei victorii la zero este palmaresul înregistrat de dobrogeni pe teren propriu în acest sezon (2-0 cu Gaz Metan, 1-0 cu Sepsi OSK, 3-0 cu  Dinamo). Echipa lui Gică Hagi, formația cu cea mai bună apărare din Liga 1 după șapte etape, doar două goluri încasate, primește vizita ”lanternei roșii”, pe stadionul din Ovidiu. Cătălin Popa din Pitești va fi centralul meciului. ”Regele” Hagi este neînvins în patru confruntări cu Ilie Poenaru. Tehnicianul Farului a câștigat două dueluri, iar alte două s-au terminat nedecis.

9 aprilie 2021, Dinamo – Academica 1-3 a fost singura victorie reuşită de ilfoveni în precedentele 13 deplasări din Liga 1, interval în care au mai înregistrat șase remize şi trei înfrângeri.

Cinci meciuri fără gol primit au strâns constănţenii în ediţia curentă. De partea cealaltă, Academica a primit gol în fiecare etapă din sezonul actual.

Două dintre cele șapte goluri marcate de Farul au avut la bază o fază fixă. În schimb, Academica a primit patru goluri din momente statice.

Farul şi Academica s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus dobrogenii, un joc a fost câştigat de ilfoveni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 20 octombrie 2019, Academica – Viitorul 0-0.

Cea mai mare diferenţă de scor: 11 iulie 2020, Viitorul – Academica 5-0.

Singurul succes din contul oaspeţilor din această rundă s-a înregistrat pe 21 noiembrie 2020, Academica – Viitorul 1-0.

Cea mai recentă confruntare directă: 5 martie 2021, Viitorul – Academica 1-1, goluri marcate de Hama Tsoumou, respectiv Răzvan Andronic.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

Valentin Handro & Inforama

Alte știri

Leave a Comment