LPF sustine Saptamana Europeana a Sportului

0

Ligiile Europene de fotbal profesionist vor sustine “Saptamana Europeana a Sportului”, editia 2018, prin initiativele si activitatile membrilor ligilor.
“Saptamana Europeana a Sportului” este o initiativa exclusiv europeana, demarata de unitatea sportiva a Comisiei Europene, sub conducerea comisarului Tibor Navracsics.
Implicarea coordonatorilor nationali, a partenerilor europeni, a membrilor nationali si a organizatorilor care promoveaza Campania #BeActive , este esentiala pentru succesul acestei campanii.
In calitate de partener official EWoS, ligiile europene sunt de acord cu principiile si obiectivele campaniei si sprijina promovarea participarii la sport si la activitate fizica.
Ligiile europene de fotbal profesionist vor contribui la cresterea gradului de constientizare a initiativelor dezvoltate de Comisia Europeana prin intermediul platformelor lor de comunicare la nivel European.
Folosind conexiunea dintre cele mai importante si mai populare ligi din lume, Liga Europeana va contribui la impartasirea mesajelor cheie si transmit ca sportul nu numai ca ofera mari beneficii pentru sanatate dar poate aduce oamenii impreuna, consolidand socializarea in intreaga Europa.
Liga Profesionista de Fotbal este incantata sa participe activ si sa sustina din nou Campania “Saptamana Europeana a Sportului” in 2018, prin distribuirea mesajelor cheie ale campaniei pe site-ul oficial LPF si pe pagina oficiala de Facebook incurajand cetatenii sa se implice intr-un stil de viata sanatos si activ.
”Este al IV-lea an consecutiv de organizare si desfasurare a campaniei “Saptamana Europeana a Sportului” si suntem incantati ca facem parte din echipa de promovare a acesteia. Activitatea fizica sustinuta contribuie la mentinerea starii optime de sanatate. Nu trebuie sa fii puternic ca sa incepi, dar trebuie sa incepi pentru a fi puternic!”, fiind mesajul de incurajare pentru practicarea sportului al vicepresedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Robert Pongracz.

“European Week of Sport” este o campanie demarată, an de an, de Comisia Europeană și susținută de EPFL prin intermediul Ligilor Profesioniste de Fotbal din Europa. A fost dovedit stiinţific de nenumărate ori că, indiferent de vârsta pe care o ai, e bine să fii activ fizic. Practicarea sporturilor te ajută să rămâi în formă, te învață să-ți organizezi timpul, te ajută să-ți faci prieteni noi și să creezi legături cu oameni de toate vârstele.
“Trebuie să ştii să înveţi să câştigi, dar şi să pierzi. Atunci când câştigi nu trebuie să te bucuri foarte mult, iar când pierzi să nu te superi prea tare. Asta îmi place la tenis, că îţi dă şansa să o iei mereu de la capăt” – Simona Halep, nr. 1 WTA.

About Post Author

Lasă un răspuns