România – Armenia astăzi, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua. Ce numere vor purta jucătorii lui Mirel Rădoi

România joacă astăzi cel mai important meci de până acum în actuala campanie de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor. Aflată în luptă directă cu adversara de astăzi pentru ocuparea locului secund în grupă, naţionala lui Mirel Rădoi are de luat şi o revanşă.

Pe site-ul frf.ro, a fost postată lista cu numerele pe care le vor purta jucătorii lui Mirel Rădoi în această seară.

În meciul din tur, Armenia s-a impus cu 3-2 în faţa tricolorilor, după ce au beneficiat şi de avantajul superiorităţii numerice. În minutul 77 al partidei disputate la finalul lunii martie, la scorul de 2-1 pentru România, George Puşcaş a fost eliminat, iar armenii au întors scorul în minutule 87 şi 89 şi au castigat cu 3-2.

Aceasta a şi fost prima victorie obţinută de Armenia în meciurile directe cu România. În rest, alte patru meciuri au fost câştigate de tricolori, iar o partidă, din noiembrie 2004, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

România vine după patru meciuri foarte bune reuşite în Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. În ultima partidă disputată, vineri, tricolorii lui Mirel Rădoi au reuşit chiar să conducă la pauză, scor 1-0, în deplasarea de pe terenul ocupantei primului loc, Germania. În cele din urmă, în ciuda meciului foarte bun făcut, România a fost învinsă cu 2-1 de nemţi. Înaintea partidei de vineri, echipa lui Mirel Rădoi a reuşit trei meciuri consecutive fără gol primit, două victorii şi o remiză.

Valentin Handro & Inforama

About Post Author

Lasă un răspuns