UEFA schimbă protocolul pe timp de pandemie. Fanii pot din nou să își încurajeze echipa favorită în deplasare!

Protocolul UEFA în timpul pandemiei de Covid-19 a fost modificat, astfel că suporterii pot din nou să organizeze deplasări în Europa pentru a-și susține favoriții.

Până acum, fanilor le era interzis să călătorească în altă țară pentru a își susține echipa favorită, dar UEFA a luat hotărârea ca lucrurile să se schimbe. Astfel, suporterii vor putea din nou să călătorească în altă țară pentru a își încuraja favoriții.

Suporterii nu au avut până acum posibilitatea de a se deplasa pentru a-și susține echipa favorită, însă UEFA a intervenit și a modificat protocolul. Forul continental a hotărât ca din această lună să le permită fanilor să își însoțească echipa în deplasare, în contextul în care până acum formația vizitatoare putea beneficia numai de sprijinul celor aflați deja în țara respectivă.

Totuși, atunci când călătoresc pentru meciurile organizate de UEFA, suporterii sunt obligați să se documenteze și să țină cont de restricțiile de călătorie și de legislația națională de acces pe stadioanele din țara de destinație.

Urmatoarea deplasare la suporterii din Romania pentru un meci din cupele europene va fi pentru partida care se joacă joi, 16 septembrie, de la ora Cehiei 21.00, pe Stadionul Střelnice din Jablonec nad Nisou. Un bilet la meciul FK Jablonec – CFR Cluj costă 200CZK (aproximativ 8 euro).

Valentin Handro & Inforama

Related posts

Leave a Comment