CSA Steaua Bucuresti: Adidas – sponsorul tehnic al echipei de fotbal seniori

În sezonul competițional 2021-2022, R-GOL, colaborator al mărcii ADIDAS, va fi alături de roș-albaștri pentru îndeplinirea obiectivelor propuse în calitate de SPONSOR TEHNIC.

Adrian Borza, reprezentantul companiei în România, a declarat: „Când te alături celui mai important brand sportiv din România, având personalități sportive recunoscute pretutindeni în lume, colaborarea nu poate fi decât foarte bună, iar ADIDAS prin R-GOL este onorată pentru că poate sprijini performanța și excelența în acest domeniu”.

R-GOL.com este unul din cele mai mari site-uri de articole sportive din Europa ( https://www.r-gol.com/ro ). Sortimentul uriaș de echipamente sportive ale tuturor producătorilor importanți, deservirea profesională și prețurile atractive au făcut să fie apreciat de mii de pasionați ai fotbalului. Orice pasionat al sportului rege – începând cu cei mai tineri, trecând la amatori și până la profesioniști își poate cumpăra echipament specific.

Cu ocazia noului parteneriat, președintele clubului, Ștefan Răzvan Bichir a declarat: „Sportul de performanță înseamnă mult mai mult decât oamenii care îl reprezintă efectiv, în teren. Toți cei care sprijină acest fenomen, indiferent de postura și implicarea lor, sunt cei cărora astăzi le adresăm mulțumirile și recunoștința noastră.
Clubul Steaua București mulțumește pe această cale, R-GOL, pentru că a devenit parte din marea FAMILIE „STEAUA”. Prezența dumneavoastră ne onorează, în mod deosebit, și avem convingerea că împreună vom face o echipă puternică, de succes, care va readuce Steaua în elita fotbalului românesc.”

Cu Adidas pe piept, Steaua București a realizat cele mai mari performanțe din istorie, la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90.

Valentin Handro & Inforama

Related posts

Leave a Comment