La multi ani, Anda Flavia Deliu!

Astăzi, jurnalismul sportiv timisorean o sărbătorește pe colega de breasla Anda Flavia Deliu. Ziarista implineste frumoasa varsta de 33 ani.

follow your dream

Cum sarbatorita de azi este o personalitate creativa, harnica, ambitioasa, este de asteptat ca multe cadouri ori felicitari sa fie speciale sau inedite. Eroina zilei este nascuta sub zodia Leului, a studiat jurnalismul la ciclul de licenta din Universitatea de Vest din Timisoara, unde mai tarziu si-a aprofundat pregatirea la nivelul de master in specializarea de jurnalism sportiv.

la rugby in 2012 cu microfonul GSPtv

De mai mult de 10 ani talentata si cunoscuta reportera activeaza in sectorul media, avand in palmaresul sau o serie de publicatii unde a evoluat profesional in diferite momente.

poza 2 la rugby in 2012 cu acelasi microfon GSPtv

Pe data cand a venit pe lume, la Timisoara era perioada de concedii si vacante. Pe actualul stadion Dan Paltinisanu (fost 23 August) se faceau pregatirii pentru marcarea zilei nationale de atunci a Republicii Socialiste Romania. Elevii din licee aveau practica de vara obligatorie sa participe la manifestari, chiar si cei care au reusit in sesiunea de vara la admiterea in institutiile de invatamant. Odata inmatriculati la unitatiile scolare, trebuiau sa respecte aceste obligatii.

Asadar dintre sarbatoriti lunii august, azi este aniversarea pentru Anda Flavia Deliu

din partea colegilor din APSR – Asociația Presei Sportive din Romania si nu numai

Cine-i nascut in august

Sa se ridice sus

Sa bea paharul pana la fund

Mersi, mersi, stai jos

Related posts

Leave a Comment