Davis Cup: România – Portugalia 3-1 în Grupa Mondială I a Cupei Davis

0

Week-end perfect pentru Marius Copil la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor Horia Demian, acolo unde România a câștigat cu 3-1 meciul cu Portugalia din grupa Mondială I a Cupei Davis, iar Marius a contribuit la toate cele trei puncte.

Pe două dintre ele le-a adus singur, reușind să câștige și cel de-al doilea meci al zilei de duminică, la simplu, 6-3, 2-6, 6-4 cu Joao Sousa, după ce, împreună cu Horia Tecău, câștigase și meciul de dublu.

La acest scor, cel de-al cincelea meci nu s-a mai jucat, iar România câștigă această întâlnire și va mai juca în noiembrie 2021 într-un meci de baraj pentru a aceede în Calificările Davis Cup by Rakuten de anul viitor.

Meciul de dublu, moment important al întâlnirii din Grupa Mondială I a Cupei Davis de la Cluj-Napoca, dintre România și Portugalia, s-a încheiat în doar 71 de minute cu o victorie fără emoții pentru România.Horia Tecău și Marius Copil au trecut cu 6-4, 6-3, de portughezii Joao Sousa și Nuno Borges.România conduce cu 2-1 și în câteva minute va intra pe teren Marius Copil, pentru meciul lui de simplu cu Joao Sousa.

Valentin Handro & Inforama

About Post Author

Lasă un răspuns